elections

val val val
allt hat gör mig trött! Alla ni som säger att ni hatar SD och all media som har bromsat deras valrörelse är ju mer främlingsfientliga än partiet själv. Nej jag håller inte med SD, men visa lite respekt? Invandringspolitiken fungerar ju inte idag, Sverige är inte ett fördomsfritt land, och det vet märker ju alla, så det är väl dags att prata om detta, utan att vara rasistisk. Nu är valet över iallafall, spännande att se vad som händer!!! Jag diggar iallafall att Alfons pappa får regera i 4 år till :)

på tal om val, vilken ska man välja?


klänningar från Gina tricot, fina va?

my baby

Har nu tagit av skalet, så den är lika len och liten som Mathias :), så fin och bra är det!! ångrar inte mitt köp.
:D WOOHOO.


en dagens!

Detta hade jag på mig idag;


Kjol från H&M, linne och glesvirkad tröja från GinaTricot, halsband i mängder från H&M, Solo, Vietnam m.m, ring från Primark

all things

Har precis kommit hem från en trevlig tjejmiddag :) Har en sovande pojkvän bredvid mig i soffan som vägrar vakna eller prata över huvudtaget . kul. Funderar på vad jag ska göra men känner mig inte riktigt trött så jag får se hur det blir. Lyssnar på gamla låtar, mkt Coldplay och Blink 182, mkt härliga tunes.


Älmhult

Ska åka till Älmhult idag :) Kommer fram kl 22.00 så det blir en sen resa. Jag ska nämligen på en av mina bästa kompisars 18-års kalas !! Grattis Carolina!!  Ska även passa på att inhandla lite saker på IKEA :D Här kommer lite bilder från när jag lekte med en systemkamera:






I'm not leavning now...

Listen:




photo taken by me in Johans' parents garden

Im back!

I haven't written during summer cuz I thought I'd focus on RELAXING :)
Now thats done, and school has started. and autumn is almost here! So I need to buy new shoes.... help me pick please?


RSS 2.0